Izazov

Večita dilema, da li je zabavnije kreirati potpuno novi brend ili već postojeći prilagoditi potrebama tržišta.. U oba slučaja imamo za cilj da klijentu ponudimo najbolje rešenje. U slučaju Van Pur Malt Drink-a susrećemo se sa već pozicioniranim poljskim brendom komplikovanog imena, ali poznatog ukusa.

Izazov je prilagoditi postojeći brend našem tržištu i na sve to dodati novu energiju kako bi potrošačima približili ovaj izuzetan napitak. Pri tom, veoma je važno pridržavati se okvira koje sam proizvođač propisuje i zadržati internacionalni nastup na tržištu.

Rešenje

Odlično je to što je Malt napitak koji je decenijama poznat na našim prostorima i uvek je nalazio svoje mesto na policama sa zdravim napitcima. Činjenica je da potrošači godinama tragaju za adekvatnom zamenom, mnogima iz detinjstva poznatim punim ukusom, a Van Pur upravo to pruža. Pored izuzetnog sastava, nutritivnih vrednosti i ukusa, ovaj napitak izdvaja i proizvodni proces koji se odvija u jednom od najsavremenijih proizvodnih postrojenja u Evropi. Logičan izbor prilikom unapređenja brenda, bio je da napitak približimo potrošačima isticanjem zdravog sastava namenjenog celoj porodici, kao i fizički aktivnima kao nadoknada neophodnih materija u organizmu.

Napitak za celu porodicu
Van Pur Malt je osvežavajući bezalkoholni napitak od ječmenog slada i hmelja. Ovaj izuzetan, ukusan tamni slad proizveden je korišenjem čiste vode, ječmenog slada, šećera i hmelja. Precizna kombinacija najfinijih zrna ječma (izvora proteina i minerala), vode i hmelja čini Van Pur Malt pićem koje u potpunosti zadovoljava potrebe Vašeg aktivnog života. Napitak je namenjen celoj porodici, a posebno je pogodan kao dodatni izvor neophodnih životnih materija koje pospešuju zdrav način života.
Idealan napitak za sportiste
Van Pur Malt svojim sastavom i punim ukusom predstavlja odličan način da se osvežite za vreme i nakon napornog treninga. Pored toga što obezbeđuje hidrataciju organizma, ujedno će Vašem telu dati neophodne proteine, minerale i vitamine.

IZDVAJAMO

Vrednosti

  • Slogani
  • Napitak komplikovanog imena ali jednostavne cene
  • Napitak za celu porodicu
  • Gutljaj koji osvaja
  • Prošlost
  • Kada je ovaj brend u pitanju okrenuli smo se prošlosti iz koje ga već pamtimo kao savršenog
  • Dizajn
  • Moderan dizajn šalje poruku da je brend spreman da se vrati na poziciju koju zaslužuje

Podelite sadržaj

Zatvori

Uvek smo raspoloženi da se sastanemo sa Vama, razmenimo iskustva i damo predlog za unapređenje Vašeg poslovanja.

ZAKAŽITE SASTANAK