C&A Kutak za decu

Izazov

Internacionalna kompanija u kojoj je sve do poslednjeg detalja organizovano i standardizovano, svakako je predstavljala izazov za realizaciju projekta Kutak za decu. Osnovni cilj, bio je osmisliti rešenje kako da u koncept maloprodajnih objekata implementiramo kutak koji bi omogućio da se deca zabavljaju i osećaju prijatno, dok roditelji nesmetano uživaju u pregledu širokog asortimana C&A.

Rešenje

U saradnji sa marketing timom C&A, zajednički osluškujući želje i potrebe potrošača, krenuli smo da razvijamo projekat koji bi uklopio propisane standarde, poslovnu politiku kompanije, kao i trendove brendiranja ove vrste. Pažljivo odabrane ilustracije, moderan flat dizajn i pastelne boje, omogućile su nam da potrošačima predstavimo konačno rešenje koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kreator projekta: Nikola Vasić, Studio DIMANO

Grafički dizajn: Jovana Milojević, Studio DIMANO

Realizacija: UltraPlanet

C&A kutak za decu

C&A kutak za decu

C&A kutak za decu

C&A kutak za decu

Izdvajamo

Kao inovativno rešenje izdvajamo simpatičnu žirafu sa meračem visine. Ideja je da motivišemo roditelje da svoju decu postave ispred merača visine i fotografišu njihov napredak rasta. Fotografije će sadržati ispis rastemo uz C&A, što će predstavljati originalan način promocije kompanije putem popularnih društvenih mreža.

Zainteresovani ste za saradnju?

Kontaktirajte nas