Izazov

Večita dilema, da li je zabavnije kreirati potpuno novi brend ili već postojeći prilagoditi potrebama tržišta.. U oba slučaja imamo za cilj da klijentu ponudimo najbolje rešenje. U slučaju Van Pur Malt Drink-a susrećemo se sa već pozicioniranim poljskim brendom komplikovanog imena, ali poznatog ukusa.

Izazov je prilagoditi postojeći brend našem tržištu i na sve to dodati novu energiju kako bi potrošačima približili ovaj izuzetan napitak. Pri tom, veoma je važno pridržavati se okvira koje sam proizvođač propisuje i zadržati internacionalni nastup na tržištu.

Rešenje

Odlično je to što je Malt napitak koji je decenijama poznat na našim prostorima i uvek je nalazio svoje mesto na policama sa zdravim napitcima. Činjenica je da potrošači godinama tragaju za adekvatnom zamenom, mnogima iz detinjstva poznatim punim ukusom, a Van Pur upravo to pruža. Pored izuzetnog sastava, nutritivnih vrednosti i ukusa, ovaj napitak izdvaja i proizvodni proces koji se odvija u jednom od najsavremenijih proizvodnih postrojenja u Evropi. Logičan izbor prilikom unapređenja brenda, bio je da napitak približimo potrošačima isticanjem zdravog sastava namenjenog celoj porodici, kao i fizički aktivnima kao nadoknada neophodnih materija u organizmu.

Napitak za celu porodicu
Van Pur Malt je osvežavajući bezalkoholni napitak od ječmenog slada i hmelja. Ovaj izuzetan, ukusan tamni slad proizveden je korišenjem čiste vode, ječmenog slada, šećera i hmelja. Precizna kombinacija najfinijih zrna ječma (izvora proteina i minerala), vode i hmelja čini Van Pur Malt pićem koje u potpunosti zadovoljava potrebe Vašeg aktivnog života. Napitak je namenjen celoj porodici, a posebno je pogodan kao dodatni izvor neophodnih životnih materija koje pospešuju zdrav način života.
Idealan napitak za sportiste
Van Pur Malt svojim sastavom i punim ukusom predstavlja odličan način da se osvežite za vreme i nakon napornog treninga. Pored toga što obezbeđuje hidrataciju organizma, ujedno će Vašem telu dati neophodne proteine, minerale i vitamine.
Previous
Next

IZDVAJAMO

Vrednosti

  • Slogani
  • Napitak komplikovanog imena ali jednostavne cene
  • Napitak za celu porodicu
  • Gutljaj koji osvaja
  • Prošlost
  • Kada je ovaj brend u pitanju okrenuli smo se prošlosti iz koje ga već pamtimo kao savršenog
  • Dizajn
  • Moderan dizajn šalje poruku da je brend spreman da se vrati na poziciju koju zaslužuje

Podelite sadržaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email