Usluge

Internet marketing

Web sajtovi i društvene mreže su najbrži put za ostvarivanje interakcije sa potencijalnim i postojećim korisnicima. Izrada novih i razvoj postojećih web sajtova, internet prodavnica i kreiranje sadržaja na društvenim mrežama.

Šta je internet marketing?

Pregledan sadržaj i responsive dizajn na veoma moderan i dinamičan način omogućavaju da klijenti i korisnici dožive najbolje moguće iskustvo prilikom informisanja putem interneta. Veoma je važno da internet prezentacija ima mogućnost pregleda na bilo kom uređaju koji korisnik poseduje, bez ograničenja sadržaja. Web sajtovi i društvene mreže su najbrži put za ostvarivanje interakcije sa potencijalnim i postojećim korisnicima. Aktivno ažuriranje ovih sadržaja na kreativan i efektan način pruža konstantnu informisanost korisnika o vašem poslovanju i ponudi.
Web sajt na razlicitim uredjajima

Izrada Web sajtova

Izrada web sajtova mora da ispuni više faktora kako bi pružili adekvatno korisničko iskustvo posetiocima. Pored pre svega stabilne i brze platforme, pažljivo osmišljamo raspored stranica i upotpunjujemo ga atraktivnim dizajnom. Na taj način obezbeđujemo korisnicima da se lako snalaze i uživaju u sadržaju, što je preduslov da postanu stalni korisnici i preporučuju vas.

Vaš web sajt povezujemo sa vizuelnim identitetom i na taj način obezbeđujemo unificirano predstavljanje proizvoda i usluga.

Kreiranje sadržaja i kampanja

Kreiranje sadržaja na društvenim mrežama obezbeđuje stalnu prisutnost i informisanje korisnika kada oni to požele. Odličan način da uspostavite interakciju, ispitate tržište i predstavite nove proizvode i usluge.

Kreiramo sadržaje koji su primenljivi na svim društvenim mrežama. U skladu sa vašim vizuelnim identitetom prilagođavamo sadržaj i brinemo o kvalitetnom prikazu, objavama i kampanjama. Ukoliko odaberete neki od naših paketa usluga, kvalitetnim kampanjama preuzećemo administraciju vaših stranica i u potpunosti se posvetiti dobrim rezultatima.

Instagram feed prikaz

Kampanje koje smo kreirali