Usluge

Vizuelni identitet

Bilo da vam je potreban razvoj novog ili unapređenje postojećeg vizuelnog identiteta, tu smo da vam pomognemo u realizaciji.

ŠTA JE VIZUELNI IDENTITET?

Vizuelni identitet predstavlja lice svakog biznisa i brenda. Sastoji se iz više elemenata i grafičkih kreacija koje predstavljaju zaštitne znake i standarde svakog biznisa. Drugačije rečeno, elementi vizuelnog identiteta predstavljaju lice vašeg biznisa i kreiraju vaš brend! Elemente vizuelnog identiteta najčešće čine: Logotip, sistem zaštitnih boja, zaštitna tipografija (font), znak, slogan, maskota, grb, zastava i tako dalje. Elementi vizuelnog identiteta elaborišu se u knjizi grafičkih standarda gde se definiše izgled, varijacije i korišćenje svakog elementa ponaosob.

ZNAČAJ VIZUELNOG IDENTITETA

Vizuelni identitet je veoma važan segment svakog biznisa. On predstavlja njegovo lice i imidž i ima za cilj da pojednostavi i istovremeno obogati komunikaciju sa klijentima i portošačima. Bilo koja vrsta advertajzinga je gotovo nezamisliva bez elemenata vizuelnog identiteta kao sastavnog dela poruke ili oglasa.
Vizuelni identitet - Poslovna zgrada i logotip na zidu

Korporativni identitet

Korporativni identitet svojim elementima doprinosi da se klijenti vizuelno povežu sa vašim poslovanjem. Čine ga logotip, memorandum, vizit kartica, izbor boja i tipografije, ilustracije i svi drugi elementi u zavisnosti od toga na koji način želimo da komuniciramo i predstavimo se tržištu.
U prilici smo da ponudimo unapređenje postojećeg, kao i izradu potpuno novog identiteta.

Identiteti koje smo kreirali

Izrada logotipa

Logotip je najvažniji segment vizuelnog predstavljanja, koji se implementira na svim elementima vizuelnog identiteta. Od vizit kartica i memoranduma, preko kataloga i bilborda, brendiranja vozila i objekata, pa sve do web sajta i digitalnog oglašavanja, on je jednostavno neizostavan.

Logotip može biti tipografski (sastoji se samo od slova), simbol ili kombinacija tipografije i simbola. Pažljivo osmišljen logotip korisnicima ukazuje na delatnost kojom se bavite ili/i prenosi poruku kojom želite da se predstavite. Takođe, postoje i logotipi koji sadrže slogan koji bliže opisuje vaše poslovanje.

Sa posebnom pažnjom pristupamo izradi logotipa i pružamo vam rešenje koje će vas izdvojiti na tržištu.

Crtanje logotipa u notesu

Logotipi koje smo kreirali