Taking too long? Close loading screen.
Centro

Find a perfect place to live

CHALLENGE

Tržište Srbije je u poslednjih nekoliko godina u velikoj ekspanziji izgradnje poslovno-stambenih objekata. Ponuda i kanala prodaje je sve više, pa je za investitore pravi izazov kako da se osim kvalitetom gradnje i cenama, na što bolji način predstave kupcima. Potreba investitora je da za svoj poslovno-stambeni objekat koji je zaista impresivan i drugačiji, korisnicima pruži savršeno iskustvo u odabiru budućeg mesta za život.

Naš zadatak je bio razvoj kompletnog brenda, vizuelnog identiteta i web sajta Centro.rs

SOLUTION

Centro – U centru grada! Razvoj brenda počinje od naziva i slogana. Ovog puta se iza naziva krije priča i postoji razlog zašto smo odabrali baš ovaj. Pored naziva, posebnu pažnju smo posvetili i odabiru boja, tipografije i vizuelnih elemenata koji krase ovaj brend i svakako ga izdvajaju na tržištu.
Moderan, brz, pregledan i funkcionalan web sajt je na svim uređajima savršen za upoznavanje sa brendom Centro, ali što je najvažnije i za odabir budućeg mesta za život. Dobra kategorizacija, raspodela i filtriranje stambenih jedinica, omogućavaju korisnicima da sa lakoćom naprave pravi izbor stana za njihove potrebe.

Centro showcase 01
Centro showcase 02
Centro showcase 03
Centro showcase 04
Centro showcase 05
Centro showcase 06
Centro showcase 07
Centro showcase 08
Centro showcase 09
Centro showcase 10
Centro showcase 11