Centro

Pronađi savršeno mesto za život

Izazov

Tržište Srbije je u poslednjih nekoliko godina u velikoj ekspanziji izgradnje poslovno-stambenih objekata. Ponuda i kanala prodaje je sve više, pa je za investitore pravi izazov kako da se osim kvalitetom gradnje i cenama, na što bolji način predstave kupcima. Potreba investitora je da za svoj poslovno-stambeni objekat koji je zaista impresivan i drugačiji, korisnicima pruži savršeno iskustvo u odabiru budućeg mesta za život.

Naš zadatak je bio razvoj kompletnog brenda, vizuelnog identiteta i web sajta Centro.rs

Rešenje

Centro – U centru grada! Razvoj brenda počinje od naziva i slogana. Ovog puta se iza naziva krije priča i postoji razlog zašto smo odabrali baš ovaj. Pored naziva, posebnu pažnju smo posvetili i odabiru boja, tipografije i vizuelnih elemenata koji krase ovaj brend i svakako ga izdvajaju na tržištu.
Moderan, brz, pregledan i funkcionalan web sajt je na svim uređajima savršen za upoznavanje sa brendom Centro, ali što je najvažnije i za odabir budućeg mesta za život. Dobra kategorizacija, raspodela i filtriranje stambenih jedinica, omogućavaju korisnicima da sa lakoćom naprave pravi izbor stana za njihove potrebe.

Sajt možete pogledati na adresi centro.rs