Taking too long? Close loading screen.
Web dizajn

Izrada novih i razvoj postojećih web sajtova, internet prodavnica i aplikacija prema najnovijim trendovima i metodama.

User experience

Zašto i kako kreiramo bolje korisničko iskustvo

Kako imamo dugogodišnje iskustvo u kreiranju i primeni vizuelnih identiteta koji korisnicima pružaju zadovoljstvo i povezuju ih sa brendom, već u ideaciji budućeg web sajta, prodavnice ili aplikacije težimo da kreiramo korisničko iskustvo bazirano kako na standardima i trendovima, tako i u potpunosti prilagođenim elementima vizuelnog identiteta.

Centro showcase

Izrada web sajtova

Izrada web sajtova mora da ispuni više faktora kako bi pružili adekvatno korisničko iskustvo posetiocima. Pored pre svega stabilne i brze platforme, pažljivo osmišljamo raspored stranica i upotpunjujemo ga atraktivnim dizajnom. Na taj način obezbeđujemo korisnicima da se lako snalaze i uživaju u sadržaju, što je preduslov da postanu stalni korisnici i preporučuju vas.

Vaš web sajt povezujemo sa vizuelnim identitetom i na taj način obezbeđujemo unificirano predstavljanje proizvoda i usluga.

Pogledajte primere web sajtova koje smo kreirali.

Izrada internet prodavnica

Izrada internet prodavnica zahteva temeljan pristup, detaljnu analizu tržišta i konkurencije, sagledavanje svih aspekata bezbednosti i tehničkih performansi kako bi obezbedili besprekornu funkcionalnost.
Posebnu pažnju usmeravamo na dobru organizaciju prodavnice, kategorisanje, optimizaciju i kvalitetan prikaz proizvoda – kao i korisničko iskustvo koje će potencijalnog pretvoriti u zadovoljnog kupca.

Pogledajte primere internet prodavnica koje smo kreirali.

Izrada aplikacija

Izrada aplikacija predstavlja najviši stepen pružanja najbolje usluge korisnicima. Nakon kreiranja vizuelnog identiteta, izrade web sajta ili internet prodavnice, na red dolazi i aplikacija koja obezbeđuje najbržu komunikaciju između pružaoca i korisnika usluga.

Proces pripreme je zahtevan, jer se u obzir uzimaju svi aspekti koji mogu da utiču na kvalitet i funkcionalnost rada aplikacije.
Dobro korisničko iskustvo, prilagođenost različitim rezolucijama ekrana i uređaja, operativnih sistema, implementacija vizuelnog identiteta, ispunjavanje standarda i uslova koje propisuju prodavnice aplikacija – samo su neki od koraka kako da napravimo savršeni proizvod.

Pogledajte primere aplikacija koje smo kreirali.

Održavanje

Nakon što kreiramo web sajt, internet prodavnicu ili aplikaciju, veoma je važno da obezbedimo njihovu dalju funkcionalnost i bezbednost, analiziramo ponašanje korisnika i na taj način dođemo do ključnih informacija za unapređenje proizvoda.

Redovan bekap podataka, ažuriranje CMS-a, dopuna sadržaja, povezivanje sa drugim servisima – samo su neke od usluga održavanja koje pružamo našim klijentima.