Nudimo kompletnu uslugu pripreme i realizaciju štampe u saradnji sa partnerskim štamparijama.
Na taj način obezbeđujemo brzu, pouzdanu i što je najvažnije kvalitetnu štampu.

Studio DIMANO Usluga Stampe

Nudimo kompletnu uslugu pripreme i realizaciju štampe u saradnji sa partnerskim štamparijama.
Na taj način obezbeđujemo brzu, pouzdanu i što je najvažnije kvalitetnu štampu.

Priprema i realizacija štampe

Korekcije postojećih i izrada novih priprema je svakodnevnica koja prati svaku kompaniju. Studio DIMANO nudi kompletnu uslugu pripreme i realizaciju štampe u saradnji sa našim partnerskim štamparijama. Na taj način obezbeđujemo brzu, pouzdanu i što je najvažnije kvalitetnu štampu.

Tehnologija i Kvalitet

Zahvaljujući partnerskim štamparijama i njihovom višedecenijskom usavršavanju i unapređenju kadrovskog i tehnološkog poslovanja, u prilici smo da ponudimo kompletnu uslugu štampe malog i velikog formata. Ofsetna, digitalna, eko solvent i UV štampa, brendiranje vozila, objekata, događaja - sve na jednom mestu, u istom kvalitetu i po povoljnoj ceni.

KORPORATIVNI IDENTITET

Korporativni identitet svojim elementima doprinosi da se klijenti vizuelno povežu sa vašim poslovanjem. Čine ga logotip, memorandum, vizit kartica, izbor boja i tipografije, ilustracije i svi drugi elementi u zavisnosti od toga na koji način želimo da komuniciramo i predstavimo se tržištu.
U prilici smo da ponudimo unapređenje postojećeg, kao i izradu potpuno novog identiteta.

IZRADA LOGOTIPA

Logotip je najvažniji segment vizuelnog predstavljanja, koji se implementira na svim elementima vizuelnog identiteta. Od vizit kartica i memoranduma, preko kataloga i bilborda, brendiranja vozila i objekata, pa sve do web sajta i digitalnog oglašavanja, on je jednostavno neizostavan.

Logotip može biti tipografski (sastoji se samo od slova), simbol ili kombinacija tipografije i simbola. Pažljivo osmišljen logotip korisnicima ukazuje na delatnost kojom se bavite ili/i prenosi poruku kojom želite da se predstavite. Takođe, postoje i logotipi koji sadrže slogan koji bliže opisuje vaše poslovanje.

Sa posebnom pažnjom pristupamo izradi logotipa i pružamo vam rešenje koje će vas izdvojiti na tržištu.