SP marketi

Dobitna kupovina

Izazov

Trgovinski lanci su svakako jedna od „najbržih“ delatnosti na tržištu. Široki spektar artikala i vrsta proizvoda, stalne promene i kampanje koje imaju za cilj kako da zadrže, tako i da dovedu do novih kupaca, predstavlja izazov kako za menadžement – tako i za ostale učesnike u lancu.

Obrada i uvođenje novih fotografija proizvoda, karakteristike proizvoda od naziva, preko težine i zapremine do cene i akcijske cene, akcije na nedeljnom, mesečnom i sezonskom nivou, nagradne igre i programi poverenja, samo su neki od izazova sa kojima se susrećemo svakodnevno i izuzetno vodimo računa jer prostora za greške nema – a vremena je često vrlo malo.

Rešenje

Kako bismo uvek mogli da odgovorimo na rokove i zahteve klijenta, uveli smo kompletan sistem realizacije za svaku od aktivnosti – gde je svaki korak definisan i planiran. Pažljivo osmišljen način razmene informacija i podataka, ostavio nam je dovoljno prostora da se bavimo razvojem vizuelnih rešenja i unapređenja predstavljanja ponude korisnicima na što bolji način. SP marketi imaju unificiran, moderan i pregledan dizajn u kome korisnici uživaju dok se informišu i planiraju svoju narednu kupovinu.