Taking too long? Close loading screen.

Van Pur

Napitak za celu porodicu

Izazov

Večita dilema, da li je zabavnije kreirati potpuno novi brend ili već postojeći prilagoditi potrebama tržišta.. U oba slučaja imamo za cilj da klijentu ponudimo najbolje rešenje. U slučaju Van Pur Malt Drink-a susrećemo se sa već pozicioniranim poljskim brendom komplikovanog imena, ali poznatog ukusa.

Izazov je prilagoditi postojeći brend našem tržištu i na sve to dodati novu energiju kako bi potrošačima približili ovaj izuzetan napitak. Pri tom, veoma je važno pridržavati se okvira koje sam proizvođač propisuje i zadržati internacionalni nastup na tržištu.

Rešenje

Odlično je to što je Malt napitak koji je decenijama poznat na našim prostorima i uvek je nalazio svoje mesto na policama sa zdravim napitcima. Činjenica je da potrošači godinama tragaju za adekvatnom zamenom, mnogima iz detinjstva poznatim punim ukusom, a Van Pur upravo to pruža. Pored izuzetnog sastava, nutritivnih vrednosti i ukusa, ovaj napitak izdvaja i proizvodni proces koji se odvija u jednom od najsavremenijih proizvodnih postrojenja u Evropi. Logičan izbor prilikom unapređenja brenda, bio je da napitak približimo potrošačima isticanjem zdravog sastava namenjenog celoj porodici, kao i fizički aktivnima kao nadoknada neophodnih materija u organizmu.

Van Pur Letak mock1
Van Pur Letak mock2
Van Pur rollup baner mockup
Van Pur Komplikovano ime ispis